Over ons

Welkom op onze website! 

Wij zijn Lien en Pieter en hebben een passie voor tuin- & interieurvormgeving.

Ons verhaal begon toen we de vraag kregen van Johan Stassijns om zijn tuinaanlegbedrijf over te nemen. Hiervoor was Pieter nog steeds de tuinarchitect en had hij er als tuinaanlegger al veel praktische kennis en ervaring verworven. 

Om dat moment was ik, Lien, al 10 jaar actief als interieurarchitecte en klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Zo begonnen we bij deze vraag te dromen hoe leuk het zou zijn mensen te helpen bij het creëren van totaaloplossingen met eigentijdse interieurs en zijn link naar een persoonlijke buitenruimte.  

Sinds 2017

Met de opstart van Groenfactor gingen we deze uitdaging aan en besloten we onze expertise te combineren en verder te zetten in een nieuw avontuur!

Door onze gemeenschappelijke liefde voor groen besloten we te focussen op tuinen waar comfort, beleving en functionaliteit hand in hand gaan.  

We kunnen rekenen op 2 aanlegteams die onze passie delen en onze ontwerpen kunnen realiseren met oog voor detail en vakmanschap. 

Als bekroning op ons werk konden we dit jaar twee prijzen* in de wacht slepen. Zo zijn we extra gemotiveerd om jouw buitenomgeving om te toveren tot een groene oase die een bijdrage levert aan de biodiversiteit en je levenskwaliteit.

Hoe gaat Groenfactor te werk?

1.

KENNISMAKING

Na een verkennend gesprek waarbij we Uw wensen en stijl bespreken, verzamelen we alle terreingegevens en zetten we deze om naar een opmetingsplan.

2.

VOORONTWERP

In deze fase worden alle ideeën omgezet in unieke, creatieve en passende voorontwerpen. Deze stellen we aan U voor aan de hand van duidende sfeerbeelden.

3.

UITVOERINGSPLAN

Na deze bespreking maken we een definitief uitvoeringsplan met de gekozen elementen van de voorontwerpen. Na goedkeuring hiervan wordt een beplantingsplan gemaakt.

4.

REALISATIE

De prijs voor dit totaalpakket is afhankelijk van Uw tuin en wordt op voorhand afgesproken. Uiteraard maken we met Groenfactor bv graag een vrijblijvende offerte voor de realisatie hiervan.

Liever snel en zelf aan de slag? Ontdek ons online tuinplan op maat

Leuk om te lezen

Een echte troef bij Groenfactor is dat ze ook zelf de tuinplannen ontwerpen. Zo konden we snel de ideale inplanting van onze zwemvijver in de tuin bepalen. Ook de professionele plannen hielpen ons om snel de omgevingsvergunning te bekomen. Ondertussen zwemmen we bijna dagelijks in onze ecologische zwemvijver

M.J.

We hebben bij Groenfactor onze tuin laten ontwerpen en hadden hier een echte wauwfactor bij. Er werd goed naar ons Al onze wensen werden geïntegreerd  in het ontwerp. We genieten nu van een ondehoudsvriendelijke tuin met prachtige bloemenborders!

P.K.

We vroegen aan Pieter en Lien hulp omdat we een deel van onze voortuin moesten ontharden. Ze kwamen met veel orginele ideeën en we waren zo enthousiast dat ze met hun Groenfactorteam de aanlegwerken ook hebben uitgevoerd! Zeer tevreden.

L.M.