WAt is het online tuinplan?

Via deze online service bekom je binnen enkele weken één tuinontwerp op maat in 2D voor jouw unieke buitenomgeving.

Door het formulier via onderstaande knop in te vullen bezorgen jullie ons al de nodige informatie zodat we aan de slag kunnen gaan en hebben we normaal gezien een goed beeld van jullie noden, wensen en stijl. 

Je ontvangt jouw unieke tuinontwerp op schaal met alle benodigde info.

Hierbij doen we een suggestie naar materialen, beplanting en verlichting en illustreren we de sfeer aan de hand van een moodboard. 

Ideaal voor wie zelf de handen uit de mouwen want met dit betaalbare online tuinontwerp kunnen jullie als particulier of met een professionele tuinaanlegger zelf aan de slag !

Een betaalbaar ontwerp waarmee je zelf aan de slag kan

Hoe verloopt het online tuinplan?

1.

formulier invullen

Door het formulier te openen zal je zien dat we veel vragen stellen. Hiermee zetten we je aan het denken over de praktische vereisten en jullie wensen. 

Neem zeker ook een kijkje op onze Pinterest pagina voor meer inspiratie 

Nadat we de betaling ontvangen hebben, vliegen we erin!

2.

Foto’s & Video’s

Hoe meer beeldmateriaal jij ons bezorgt, hoe een duidelijker beeld we krijgen van de te ontwerpen buitenruimte en jouw stijl. 

3.

Tuinontwerp

Aan de hand van de bekomen informatie worden al onze ideeën omgezet in een uniek ontwerp dat we graag toelichten met een moodboard. Ook wordt er een suggestie gedaan naar materialen en verlichting. 

4.

Ga aan de slag

Je ontvangt via mail het ontwerp op schaal met vermelding van oppervlaktes en afmetingen, zo kan jij snel zelf aan de slag.

“Ontdek hoe we jouw buitenruimte omtoveren tot een harmonieuze plek waar tuinbeleving centraal staat. Een plek om te genieten, ontspannen, werken en rusten.”

Wat is in de prijs van de online service inbegrepen?

  • Uitgewerkt digitaal tuinontwerp (2D) op schaal in .pdf toegestuurd via mail.

  • Een bijhorend moodboard ter verduidelijking van de ontworpen delen.

  • Een werkplan met afmetingen en oppervlaktes op A4 formaat.

  • Een materialenplan met suggesties voor de materialen

  • Een techniekenplan waarbij we suggesties doen naar stopcontacten, verlichting en watervoorzieningen.

  • Een basis beplantingsplan met suggesties en aantallen van de bomen en heesters. Voor de vaste plantenborders stellen we een plantenmix voor afhankelijk van de standplaats.

  • We doen steeds een suggestie naar meubilair en aankleding van je tuin en terras. 

onze online tuinplan-projecten

Voor we van start gaan: Wat is de afmeting van JOUW BUITENOMGEVING?

775,-

incl. 21 % BTW

€850,-

incl. 21 % BTW

975,-

incl. 21 % BTW

Indien groter dan 500 m2 mail naar info@groenfactor.be.

Leuk om te lezen

Een echte troef bij Groenfactor is dat ze ook zelf de tuinplannen ontwerpen. Zo konden we snel de ideale inplanting van onze zwemvijver in de tuin bepalen. Ook de professionele plannen hielpen ons om snel de omgevingsvergunning te bekomen. Ondertussen zwemmen we bijna dagelijks in onze ecologische zwemvijver

M.J.

We hebben bij Groenfactor onze tuin laten ontwerpen en hadden hier een echte wauwfactor bij. Er werd goed naar ons Al onze wensen werden geïntegreerd  in het ontwerp. We genieten nu van een ondehoudsvriendelijke tuin met prachtige bloemenborders!

P.K.

We vroegen aan Pieter en Lien hulp omdat we een deel van onze voortuin moesten ontharden. Ze kwamen met veel orginele ideeën en we waren zo enthousiast dat ze met hun Groenfactorteam de aanlegwerken ook hebben uitgevoerd! Zeer tevreden.

L.M.